Az étlap nem maradhat változatlan. A vendégek csábítást várnak.
Lehetőséget, hogy új ízeket próbálhassanak ki, hogy kivehessék a részüket
a konyhából kiszűrődő izgalomból. A szakácsnak tehát kötelessége mindig újítani.


The menu can not remain unchaanged. Guests expect temptation.
Opportunities to try new tastes, to become part of the excitement of
the kitchen. Therefore it’s the chef’s obligation to renew time to time.


Varga Tamás
Chef

 

KÓSTOLÓ MENÜ
DEGUSTATION MENU / DEGUSTATIONSMENU

Libamáj Au Torchon mézes hagymával, konyakos meggyel
Foie gras Au Torchon, with honey shallot and sour cherry in brandy
Gänseleber Au Torchon, mit Honig Schalotten und Sauerkirsche
- Hungária Extra Dry

Paradicsom consommé ököruszály wontonnal, zöldségekkel (1,2)
Tomato consommé with oxtail wonton and vegetables
Tomatenconsommé mit Ochsenschlepp-Won-Ton und Gemüse
- Figula Chardonnay Balaton

Kacsamell rebarbarával, kéksajtos körtés pitével (2,4,7)
Duck breast with rhubarb, and blue cheese-pear pie
Entenbrust mit Rhabarber, und Blauschimmelkäse-Birnen-Torte
- Gere Cabernet Sauvignon Villány

Eper-kókusz panna cotta pohárban (4,7)
Strawberry–coconut Panna Cotta in glass
Erdbeere-Kokosnuss Panna Cotta im Glas
- Oremus Édes Szamorodni Tokaj

Sajt válogatás (magyar, francia és olasz) füge és áfonya lekvárral (7)
Cheese Selection (Hungarian, French and Italian cheese) with fig and blueberry jam
Käseauswahl (ungarischer, französischer und italienischer Käse) mit Feigen- und
Heidelbeerenmarmelade         

Kóstoló menü 8.900,-
Tasting menu / Degustationsmenü

Kóstoló menü borválogatással 13.700,-
Tasting menu with wine selection / Degustationsmenü mit Wein Auswahl


Kosár kenyér (2) 400,-
Basket of bread / Körbchen Brot

Vaj fűszersókkal (7) 300,-
Seasoned butter / Kräuterbutter


MAGYAR KLASSZIKUS ÉTELEK
CLASSIC HUNGARIAN DISHES
UNGARISCHE SPEIZEN

Gulyásleves csipetkével (1,2,4) 1.390,-
Goulashsoup with nipped paste
Gulaschsuppe mit Nockerleir

Harcsa halászlé gyufa tésztával, igény esetén
korhely változatban (2,9,4,5) 1.790,-

Catfish soup with matchstick noodles, (Korhely style upon request,
with sour cream and mustard)
Welssuppe mit Streichholznudeln (Korhely Art nach Wunsch,
mit Sauerrahm und Senf)

Csirke Supreme paprikás, tojásos galuskával (2,4,7) 3.290,-
Supreme chicken paprikash with egg noodles
Supreme Hähnchen-Paprikash mit Eiernudeln

Vörösboros marhapofapörkölt baconos túrógnocchival (2,7) 3.390,-
Beef cheek stew „goulash“with red wine,
served with cottage cheese gnocchi with bacon
Rinderfilet mit Rotwein, serviert mit Quark-Gnocchi und Bacon

Bélszín Budapest újszerűen, lecsó mártással
és zöldborsó pürével (2,4) 6.290,-

Beefsteak Budapest style - redefined (with lecho sauce and green peas puree)
Lendenbraten nach Budapest Art - neu definiert (mit Letschosoße und Erbsenpüree)

Malaccsülök barnasör mártással, Pékné burgonyával (2) 3.690,-
Pork knuckle in dark beer sauce, served with baked potato “Pékné” style
Schweinknöchel mit Dunkelbiersoße , mit Ofenkartoffel nach “Pékné” Art

ELŐÉTELEK
STARTERS / VORSPEISEN

Libamáj Au Torchon mézes hagymával, konyakos meggyel 2.790,-
Foie gras Au Torchon, with honey shallot and sour cherry in brandy
Gänseleber Au Torchon, mit Honig Schalotten und Sauerkirsche

Bélszín tatár zöldséggel 2.790,-
Steak tartar with vegetables
Lendentatar mit Gemüse

Bivaly mozzarella langyos paradicsommal, pármai sonkával (7) 2.390,-
Buffalo mozzarella with warm tomatoes and Parma ham
Büffelmozzarella mit lauwarmen Tomaten und Parmaschinken

Rostlapon sült vargányagomba, pirított kenyéren,
parmezánnal (2,7) (Vegetáriánus) 1.990,-

Roasted porcini mushrooms with toast and parmesan (Vegetarian)
Geröstete Steinpilze auf Toast, mit Parmesan (Vegetarisch)

LEVESEK
SOUPS / SUPPEN

Paradicsom consommé ököruszály wontonnal, zöldségekkel (2)  1.390,-
Tomato consommé with oxtail wonton and vegetables
Tomatenconsommé mit Ochsenschlepp-Won-Ton und Gemüse

Zöldborsó krémleves garnélarákkal (3,7) 1.290,-
Green peas cremesoup with shrimps
Grüne Erbsencremesuppe mit Garnelen

SALÁTÁK
SALADS / SALATEN

Cézár saláta csirkemellel vagy garnélarákkal (2,3,4,5,7,9,) 2.290,- / 2.690,-
Caesar salad with chicken breast or shrimps
Caesar-Salat mit Hähnchenbrust oder Garnelen

Bistro saláta (eper, sárgadinnye, salátamix,
prosciutto, buggyantott tojás) (2,4) 2.290,-

Bistro salad (strawberries, melon, green salad mix, prosciutto, poached egg)
Bistro Salat (Erdbeeren, Melone, Salat-Mix, Schinken, pochiertes Ei)

Spenót saláta, gránátalmával
és grillezett juhsajttal (7) (Vegetáriánus) 2.290,-

Spinach salad with pomegranate and grilled ewe cheese (vegetarian)
Spinatsalat mit Granatapfel und gegrilltem Schafskäse (vegetarisch)

Uborkasaláta, akár tejföllel (7) 690,-
Cucumber salad, with sour cream on request
Gurkensalat, mit Sauerrahm nach Wunsch

Idény savanyúság 690,-
Seasonal pickles
Eingelegtes Gemüse der Saison

TÉSZTÁK
PASTAS
PASTA

Spagetti gamberonival, koktél paradicsommal és
rukkolával (1,2,3,4 ) 2.990,-

Spaghetti with gamberoni, cherry tomatoes and ruccola
Spaghetti mit Gamberoni, Kirschtomaten und Ruccola

Pappardelle kakukkfüves
vargánya gombával (Vegetáriánus) (2,4,7) 2.590,-

Pappardelle with thyme porcini mushrooms (Vegetarian)
Pappardelle mit Thymian Steinpilzen (vegetarisch)

Risotto kacsamellel, kumkvattal, pecorino sajttal (7) 2.690,-
Risotto with duck breast, kumquat and pecorino cheese
Risotto mit Entenbrust, Kumquat und Pecorino-Käse


FOÉTELEK
MAIN DISHES / HAUPTGERICHTE

Kacsamájjal göngyölt csirkecomb, zöldalma chutney-val,
arancinivel és vörösbor mártással (2,4)  3.190

Chicken legs wrapped in duck liver with green apple chutney, arancini and red wine sauce
Wickeltes Hühnerschenkel mit Entenleber,Apfel-Chutney, Arancini und Rotweinsoße

Fledermaus (A RÁNTOTT HÚS)  snidlinges burgonyapürével, (2,4,7) 2.890,-
Fledermaus (schnitzel), with chive mashed potatoes
Fledermaus (Schnitzel), mit Schnittlauchkartoffeln

Kacsamell rebarbarával, kéksajtos körtés pitével (2,4,7) 3.390,-
Duck breast with rhubarb, and blue cheese-pear pie
Entenbrust mit Rhabarber, und Blauschimmelkäse-Birnen-Torte

Bordírozott szűzpecsenye és sertéspofa, parajjal, rókagombával, édesburgonyával (1) 3.390,-
Baked fillet of pork and pork cheek with spinach,chanterelles and sweet potatoes
Gebackenes Schweinefilet und Schweinebacken mit Spinat, Pfifferlinge und Süßkartoffeln

Bélszín á la Chef (gomba, aszalt szilva, libamáj,
rozmaringos burgonya) (2) 6.290,-

Beefsteak a lá Chef (with mushrooms, prunes, goose liver and rosemary potatoes)
Lendenbraten a lá Chef (mit Pilzen, Backpflaumen, Gänseleber und Rosmarinkartoffeln)

Érlelt hátszín „Lyoni“ módra (2,7,9) 5.390,-
Ripened sirloin „Lyon” style (with mustard-onion puree and potatoes)
Gereifte Lende nach “Lyon” Art (mit Senf-Zwiebel Püree und Kartoffeln)

Lazac parajos szarvasgombás risottoval (5,7)  3.990,-
Salmon served with spinach and truffle risotto
Lachs mit Spinat-Trüffel-Risotto

Fogas édes-savanyú sültpaprika mártással,
korianderes pappardellével, kandírozott citrommal (2,4,5) 4.490,-
Pikeperch with sweet and sour roasted pepper sauce, coriander pappardelle and candied lemon
Zander mit süß-saurer Paprikasoße, Koriander-Pappardelle und Zitrone

Bárány fartő, kovászolt zöldbabbal, juhsajt krokettel (1,2,7) 4.190,-
Lamb rumpsteak with pickled green beans and ewe cheese croquettes
Lamm Rumpsteak mit eingelegten grünen Bohnen und Schafskäsekroketten

DESSZERTEK & SAJTOK
DESSERTS AND CHEESE / DESSERTS UND KÄSE

Csokoládé soufflé vanília fagylalttal (2,4,7,10,11) 1.390,-
Chocolate soufflé with vanilla ice cream
Schokoladensoufflé mit Vanilleeis

Eper-kókusz panna cotta pohárban (4,7) 1.290
Strawberry–coconut Panna Cotta in glass
Erdbeere-Kokosnuss Panna Cotta im Glas

Pisztáciás créme brulée ananász carpaccio-val, csokoládéval (4,7,10,11)  1.290,-
Pistachio créme brulée with pineapple carpaccio and chocolate
Créme brulée aus Pistazien mit Ananas-Carpaccio und Schokolade

Citrom tortácska málnával, csokoládéval (2,4,7,11) 1.290,-
Lemon tort with raspberry and chocolate
Zitronentörtchen mit Himbeeren und Schokoladen

Túrós rétes (wonton tészta) meggy öntettel (2,4,7) 1.290,-
Cottage cheese strudel (wonton pasta) with sour cherry sauce
Quarkstrudel (Won-Ton-Nudeln) mit Sauerkirschensoße

Sajt válogatás (magyar, francia és olasz sajtokból) füge és áfonya lekvárral (7) 2.290,-
Cheese Selection (Hungarian, French and Italian cheese) with fig and blueberry jam
Käseauswahl (ungarischer, französischer und italienischer Käse) mit Feigen- und HeidelbeerenmarmeladeE

I. OSZTÁLY / I. CLASS

1092 BUDAPEST, RÁDAY U. 11-13.
ASZTALFOGLALÁS / RESERVATIONS: 217-6986
NYITVA MINDEN NAP: 12-24 / OPEN EVERY DAY 12-24
SOUL@SOULCAFE.HU WWW.SOULCAFE.HU
ÁRAINK FORINTBAN ÉRTENDŐEK
ÉS AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK.
AZ ÁRAKHOZ 12% FELSZOLGÁLÁSI DÍJAT SZÁMÍTUNK FEL.
ALL PRICES ARE SUBJECT TO AN ADDITIONAL 12% SERVICE CHARGE.
KERESSEN MINKET A KÖZÖSSÉGI OLDALAKON.

TÓTH BEÁTA
MANAGER- TULAJDONOS
VARGA TAMÁS
CHEF- TULAJDONOS